четвртак, 8. новембар 2012.

Magija Rune Nyd



13. novembra počinje polumesečnica rune Nyd. Ova runa se koristi u magiji kako bi privukla uspeh i ostvarenje bilo kog tipa. Takođe otvara intuiciju i veoma je korisna u svrhu magijske zaštite, posebno zaštite čitavog doma, kako od negativnih sila, tako i od neprijatelja, nasrtljivaca i sl.

Njena boja je crna, tako da je u ritualu sa ovom runom potrebno koristiti crnu sveću i crnu boju generalno. Povezana je sa elementom vatre, i samim tim sa jugom. Njeno drvo je oskoruša.

Nađite grančicu oskoruše u kojoj će te urezati ovu runu i iscrtati crnim mastilom. Zapalite crnu sveću i obratite se runi na sledeći način:
„naudhiz, naudhoz, naudhiz, nnnnnnnnnnnnnnn, nu na nu ne no, nudh nadh hudh nedh niodh, un an in en on, nnnnnnnnnn – o daru velikih bogova donesi mi _________ (zaštitu, uspeh, otvori mi intuiciju...), neka su mi moćne sile svedoci“
Zatim moć koju tražite zamislite kako se utišnjuje u ovu runu. Ukoliko niste u mogućnosti da nađete grančicu oskoruše, možete je nasrtati i na kamenu ili parčetu papira... Počev od 13 novembar, ovu čaroliju možete izvesti svako veče od 21:30 do 22:30. 

Нема коментара:

Постави коментар